Praktische informatie

Op deze pagina vind je praktische informatie over Ontwikkeldoor. Deze pagina wordt de komende maanden aangevuld met planningen, locaties, trainers, etc. Mocht je (praktische) vragen hebben, zijn die natuurlijk altijd welkom via contact.

Bijeenkomsten op locatie

De bijeenkomsten zullen op een school centraal in Den Haag worden gegeven. Welke locatie wordt t.z.t. met de planning gecommuniceerd. Voor de nieuwe groep – startend in september 2023 – worden de bijeenkomsten georganiseerd op de donderdagmiddag.

Planning (voorlopig/onder voorbehoud)

De bijeenkomsten zullen zoveel mogelijk op een vast moment plaatsvinden. De bijeenkomsten zullen voor de groep startend in september 2023 – iedere donderdag op hetzelfde tijdstip plaatsvinden tussen 14.00 – 17.00u. Definitieve planning wordt t.z.t. met de deelnemers gecommuniceerd (na inschrijving).

Kosten en tijdsinvestering (voorlopig/onder voorbehoud)

Aan het traject in Blok 1 zijn geen kosten verbonden voor de deelnemers. Ook zal jouw school een bijdrage ontvangen om jou studieverlof te geven.

Blok 1 van Ontwikkeldoor zal je ongeveer tussen een halve en een hele dag in de week aan tijd kosten. Een gedeelte van die tijdsinvestering vindt plaats op de werkvloer.

Deelnemen aan een informatiebijeenkomst? Meld je aan!

Aanmelden

© OntwikkeldoorinDenHaag.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring