Praktische informatie

Op deze pagina vind je praktische informatie over Ontwikkeldoor. Mocht je (praktische) vragen hebben, zijn die natuurlijk altijd welkom via contact.

Bijeenkomsten op locatie

De bijeenkomsten zullen op een school centraal in Den Haag worden gegeven. Welke locatie wordt t.z.t. met de planning gecommuniceerd.

Planning (voorlopig/onder voorbehoud)

Per startende groep wordt gewisseld tussen de donderdagmiddag en woensdagmiddag – uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid van trainers/docenten/locatie. De bijeenkomsten zullen zoveel mogelijk op een vast moment plaatsvinden. De bijeenkomsten zullen op hetzelfde tijdstip plaatsvinden tussen 14.00 – 17.00u. Definitieve planning wordt t.z.t. met de deelnemers gecommuniceerd (na inschrijving). Zie hieronder een voorbeeld van een planning.

Kosten en tijdsinvestering

Aan het traject in Blok 1 zijn geen kosten verbonden voor de deelnemers. Ook kan jouw school/bestuur een subsidie aanvragen die kan worden ingezet om ruimte te maken voor de onderwijsondersteuner om goed te kunnen deelnemen.

Blok 1 van Ontwikkeldoor zal je ongeveer tussen een halve en een hele dag in de week aan tijd kosten. Een gedeelte van die tijdsinvestering vindt plaats op de werkvloer.

Deelnemen aan een informatiebijeenkomst? Meld je aan!

Aanmelden

© OntwikkeldoorinDenHaag.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Privacyverklaring